Nu a acordat prioritate într-o intersecţie și a provocat lovirea a patru mașini, dintre care una de poliție, rămânând fără permis pentru două luni.

Gălățeanca de 39 de ani circula cu autoturismul dinspre strada Roşiori spre strada Prelungirea Traian şi, în momentul care a vrut să vireze la stânga, nu a acordat prioritate unui autoturism care venea dinspre Bulevardul Marii Uniri.
Cele două autoturisme s-au ciocnit, iar şoferiţa, în vârstă de 21 de ani, aflată la volanul autoturismului lovit, a pierdut controlul asupra direcţiei, ajungând pe contrasens.

„După ce a pătruns pe contrasens, autoturismul condus de femeia de 21 de ani a lovit o autospecială a Poliţiei Locale Galaţi, aceasta ricoşând într-un alt vehicul care era parcat. Evenimentul a fost înregistrat ca tamponare, nefiind înregistrate persoane rănite”, ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şoferiţa vinovată de producerea incidentului va fi pieton în următoarele două luni şi va avea de plătit, în termen de 15 zile, o amendă în valoare de 435 de lei.
„Cel mai important este faptul că accidentul nu s-a soldat cu victime. În rest, aşteptăm evaluarea pagubelor materiale”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Foto: GSG

Articolul precedentŞoferii şi pietonii gălăţeni au încasat 300 de amenzi, în numai o săptămână
Articolul următorÎnfrângere la limită pentru CSM Arcada, în primul meci din Cupa CEV la volei masculin