Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi rutier au depistat un cetăţean ucrainean care transporta o motocicletă declarată furată de autorităţile din Italia.  

Pe 16 iulie a.c., în jurul orei 00,45, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei un cetăţean ucrainean. Igor T., în vârstă de 36 de ani, era pasager într-un microbuz marca Renault, care transporta o motocicletă marca BMW.

Deoarece polițiștii de frontieră aveau suspiciuni privind provenienţa motocicletei, aceștia au efectuat verificări specifice. S-a constatat că motocicleta figurează ca fiind declarată furată de către autoritățile din Italia din anul 2016.

Potrivit informaţiilor furnizate de cms. Mihaela Lazăr Denis, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, persoana în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că motocicleta figura ca fiind declarată furată.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar motocicleta, în valoare de aproximativ 46.500 lei (circa 10.000 de euro), a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

 

 

 

Articolul precedentUn tractorist a produs un accident soldat cu patru victime, dintre care doi copii
Articolul următorŞoferi prinşi băuţi şi fără permis pe şoselele Galaţiului