Modernizarea pe strada Domnească va începe la primăvară

Modernizarea pe strada Domnească va începe la primăvară, conform unui comunicat al municipalităţii gălăţene, care anunţă adjudecarea licitaţiei organizate în acest scop.

Modernizarea vitează, în această primă etapă, tronsonul cuprins între strada Brăilei şi strada Gamulea (de la Hotel „Galaţi” la Biserica Greacă). Proiectul face parte din programul de modernizare a centrului municipiului Galaţi, început cu amenajarea zonei dintre strada Navelor şi Potcoava de Aur.

Oferta declarată câştigătoare a licitaţiei este cea depusă de asocierea Tancrad SRL – Lemacons SRL – Proiect SA – Btfarch Ro Company SRL. Valoarea contractului este de 3.520.790,08 lei fără TVA. Firmele câştigătoare au la dispoziţie două luni pentru a realiza serviciile de proiectare şi 12 luni pentru execuţia lucrărilor. Acceaşi asociere de firme execută şi lucrările din prima parte a proiectului, aflate în desfăşurare.

Proiectul prevede modernizarea şi reabilitarea trotuarelor cu pavaje executate din dale de granit, înlocuirea mobilierului urban cu bănci şi coşuri de gunoi din granit, reabilitarea reţelelor electrice exterioare şi a iluminatului, amenajarea spaţiilor verzi şi dotarea cu sisteme de irigaţii automatizate.

Articolul precedent30 de litri de alcool, confiscați de polițiștii de frontieră în Port Bazinul Nou
Articolul următorTecucenii au doar artificii astă-seară, în loc de concert s-a renovat Pediatria