Tecucenii au doar artificii astă-seară, la fel ca gălăţenii, întrucât banii pentru concert au fost folosiţi la renovarea secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal. 

Primăria municipiului Tecuci explică situaţia cu un comunicat pe site-ul propriu. „Chiar dacă spectacolul de Revelion ar fi fost un eveniment așteptat de mulți tecuceni, administrația locală a considerat că reabilitarea Secției de Pediatrie era absolut necesară”, spune comunicatul, la care sunt ataşate fotografii doveditoare.

Administraţia locală susţine că „în ultimele luni au fost realizate lucrări de modernizare a Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci. Au fost executate lucrări de igienizare și renovare a sălii de mese, a băilor și a fost achiziționat mobilier. Investiția de aproximativ 110.000 de lei a fost considerată de administrația locală drept o prioritate, chiar dacă nu a fost prinsă în lista de investiții a bugetului local pentru anul 2018. Suma necesară a fost alocată prin redirecționarea  de la capitolul bugetar Cultură, Recreere, Religie, a fondurilor prevăzute pentru organizarea spectacolului de Revelion”, precizează Primăria, dând asigurări că lucrările de modernizare vor continua și în anul 2019.

Dacă în anii trecuţi tecucenii aveau parte de concerte de Revelion, iar cea care le ura „La mulţi ani!”, la miezul nopţii, alături de autorităţi, era Adelina Pestriţu, intrarea în 2019 va fi marcată doar de un foc de artificii.  Însă, surprinzător, municipalitatea tecuceană nu precizează costurile acestuia: „Noul an va fi întâmpinat cu un foc de artificii, organizat în centrul civic al municipiului Tecuci. La miezul nopții, vă așteptăm să vă bucurați de spectacolul de lumini care va marca începerea anului 2019”, se arată în comunicat.

Cel puţin, tecucenii ştiu de ce nu au parte de concert anul acesta, ceea ce nu este cazul şi pentru gălăţeni.

Articolul precedentModernizarea pe strada Domnească va începe la primăvară
Articolul următorPrimăria a scos la licitaţie un contract pentru lucrări suplimentare la Centură