Mesaj dureros dar plin de speranță din partea a trei surori, a căror mamă a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident rutier pe data de 7 ianuarie, pe raza localității Bălăbănești, județul Galați. Femeia a fost lovită în plin de un autoturism în timp ce traversa drumul care străbate satul. În urma impactului violent ea a suferit multiple fracturi și se află în comă.

Fetițele acesteia, cu vârste de 11, 9 și 3 ani, o așteaptă pe cea care le-a dat viață cu ochii la poartă și speră să se întoarcp cu bine pentru a le crește. În ajutorul lor a sărit și protul din comuna Grivița, care face apel la toți cei care pot ajuta cu orice le este la îndemână, pentru a le face mai ușoară soarta greu pusă la încercare a minorelor.

Mesaj sfâșietor către medici și mamă

„Am 11 ani, 2 surori mai mici de 9 și 3 anișori… e greu… foarte greu… când stai în casă și aștepți să se deschidă ușa să intre mama… De câte ori latră câinele, mă uit pe geam, spre poartă…. Dar mama nu vine… Au trecut 11 zile…. Ca și cum ar fi fost o eternitate… E la spital săraca mama, a fost călcată de o mașină, mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de ea și să o aducă acasă, noi avem nevoie de ea, domnilor doctori vă rugăm, noi cele trei fete, să o ajutați pe mama să se facă bine…. Dragă mamă, te așteptăm acasă!\”\”

Preotul din Grivița, sare în ajutorul fetelor

Andrei Mereuță, preotul din comuna Grivița, nu a rămas indiferent la drama prin care trec cele trei surori și încearcă pe cât posibil să le facă mai ușoară suferința. El îndeamnă pe toți cei cu suflet mare să doneze orice are prin casă și îi cheamă să le depună la Biserica din Grivița.

„Acesta este mesajul dureros a fetiței din Balabanesti judetul Galați, a cărei mama a fost accidentată grav pe 7 Ianuarie, fiind în comă, cu multiple fracturi… Vă invit să dăruiți puțină speranță unor copii care sunt triști … O mână întinsă, poate sterge o lacrimă si readuce zambetul in ochii acestor fetițe, o hainuta care a ramas mică copilului tău poate aduce puțină căldură si multă bucurie in sufletele lor, o jucarie de care copilul tău s-a plictisit poate insemna totul pentru ele, o bomboană pe care o muți de pe o masă pe alta,poate aduce dulceață pe buzele lor, un bănuț pe care-l pui uitat printr-o cană, poate pansa rana mamei!..oricine doreste sa întindă o mână de ajutor,îl așteptăm cu drag la Biserica din Grivița! Doamne ajută!”, a postat preotul Andrei Mereuță pe pagina sa de socializare.

(foto/balabanesti.net)

Articolul precedentÎncă un cadou pentru angajații de la stat. Fără poprire pe salariu!
Articolul următorALERTĂ SANITARĂ, în România! Doar 40 de kg de carne de CURCAN, din cele 17 tone din Ungaria, au fost retrase