Mașină furată din Spania, găsită pe străzile Galaţiului

O mașină furată din Spania a fost găsită pe străzile Galaţiului de poliţiştii de frontieră, în urma unei misiuni specifice de supraveghere şi control.

Echipajul din cadrul sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi a oprit în trafic, pe o stradă din municipiul Galați, un autoturism înmatriculat în Spania. Maşina, marca Opel Zafira, era condusă de un gălățean în vârstă de 45 de ani.

Având suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului, oamenii legii au efectuat verificări, în urma cărora au constatat că maşina figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare. Semnalarea era introdusă de autoritățile din Spania în decembrie 2018.

Bărbatul aflat la volan a declarat că a cumpărat autoturismul din Spania, de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, fără a întocmi documente legale.  Totodată, el a precizat că nu știa că autoturismul se află în atenţia autorităţilor ca fiind furat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 11.825 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentCongresul internaţional al matematicienilor români, la Galaţi
Articolul următorFotbalistele de la Universitatea Galaţi au început returul victorioase