Maşină distrusă de flăcări, în urma unui scurtcircuit determinat de un impact

Evenimentul s-a produs pe DN 25, pe raza comunei Lieşti

O maşină a fost distrusă de flăcări, în urma unui scurtcircuit determinat de un impact, în noaptea de miercuri spre joi, pe raza comunei gălăţene Lieşti.

Poliţiştii din Lieşti au fost anunţaţi, prin 112, în jurul orei 3.30, că pe un drum din comună se află un autoturism în flăcări. Pompierii solicitaţi să stingă incendiul au stabilit că focul a izbucnit de la un scurtcircuit, cauzat de un impact.

Cum maşina nu avea plăcuţele de înmatriculare, poliţiştii l-au căutat pe proprietar, pe care l-au depistat în persoana unui bărbat din Griviţa, în vârstă de 28 de ani. Acesta a declarat că autoturismul i-a fost furat, în timpul nopţii, din faţa porţii, de persoane necunoscute.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit, însă, că proprietarul a plecat la drum cu maşina în noaptea respectivă. Într-o curbă, bărbatul a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat o altă maşină, staţionată în afara părţii carosabile. Evenimentul s-a produs pe DN 25, pe raza comunei Lieşti. În urma ciocnirii, s-a produs scurtcircuitul care a dat naştere incendiului. În acelaşi timp, s-a stabilit că proprietarul maşinii nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere din culpă și conducere a unui vehicul fără permis.

Articolul precedentDin ce în ce mai mulţi gălăţeni ajung la medic, cu viroze respiratorii şi pneumonii
Articolul următorDoi gălăţeni vor alerga până la Alba-Iulia, pe drumul parcurs de Regimentul 11 Siret