Luni, 22 noiembrie a.c., polițiștii de la Biroul Urmăriri din cadrul IPJ Galați a depistat și reținut doi bărbați pe numele cărora erau emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate. Unul dintre bărbați era condamnat pentru fals material în înscrisuri oficiale și fals privind identitatea, iar celălalt pentru conducere a unui autovehicul fără permis. 

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au depistat și reținut un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Galați, pe numele căruia Judecătoria Galați a emis, în data de 18.11.2021, mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Bărbatul, condamnat la 6 ani și 2 luni închisoare pentru fals material în înscrisuri oficiale și fals privind identitatea, în formă continuată, a fost condus și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.

În aceeași zi, un alt bărbat, de 41 de ani, din comuna Piscu, având de executat o condamnare de 1an și 3 luni închisoare, pentru conducere fără permis, a fost depistat de polițiștii Biroului Urmăriri, în timp ce se deplasa pe strada Brăilei, din municipiul Galați.

Și acesta a fost reținut și încarcerat în Penitenciarul Galați.

Sursa: Realitatea de Galati