Mâine începe Street Food Festival în Grădina Publică. Patru zile de evenimente culinare și divertisment pentru toate vârstele. 

Street Food Festival, care începe mâine în Grădina Publică oferă, în primul rând, mâncăruri pe toate gusturile, rămâne de văyut dacă și pentru toate buzunarele. Pentru cei care nu sunt gurmanzi, evenimentul atrage cu muzică, film, degustare de vinuri și ateliere pentru copii.

Peste 40 de bucătării mobile vor oferi de la mâncare cu specific asiatic, unguresc şi italian până la cele cu origini româneşti, americane şi mexicane, începând de mâine de la 12,00, până la ora 23,00.
Între orele 12,00 şi 21,00, copiii sunt aşteptaţi la Kid Zone, cu ateliere de pictură pe faţă, pictură pe obiecte din ceramică, dar şi clovni care să-i distreze.
Tot mâine, de la ora 20,00, sunteţi aşteptaţi şi la o proiecţie de film în aer liber, „Povestea iubirii”.
De la ora 16,00 şi 19,00 e concert cu Alexincase şi Vast Solo la VRTW Area. Apoi, pe scena mare a festivalului vor cânta Lucia și, de la 21,00, trupa The Mono Jacks.
Concertele, proiecţiile de film şi atelierele pentru copii vor fi deschise în fiecare zi de festival, de la aceleaşi ore.

Articolul precedentAccident cu două victime, produs din neatenție pe D.E. 581
Articolul următorPeste 20,7 milioane de euro pentru modernizarea unei axe rutiere