Peste 20,7 milioane de euro pentru modernizarea unei axe rutiere din Galaţi. Atât va plăti Primăria pentru lucrări pe care tocmai le-a scos la licitaţie. 

Licitaţia vizează proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a liniilor de tramvai şi a carosabilului pe mai multe artere din municipiu. Acestea sunt Traian Vuia, Henri Coandă, George Coşbuc (tronson Henri Coandă – Al Măcelaru).

Valoarea totală estimată a contractului  este de peste 97 de milioane de lei cu TVA, adică mai mult de 20,7 milioane de euro.

Lucrările dorite sunt complexe

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, investiţia licitată vizează arterele Milcov, Traian Vuia, Henri Coandă şi George Cosbuc. Este vorba despre reabilitarea infrastructurii rutiere, realizarea de locuri de parcare noi, reamenajare trotuare, execuţia de piste pentru biciclişti, modernizarea căii de rulare a tramvaielor. Se mai doreşte amenajarea peroanelor şi a adăposturilor pentru călători şi înlocuirea reţelelor cu durata de viaţă expirată. Vor fi executate şi lucrări de iluminat public stradal şi amenajări peisagistice.
Ofertele sunt aşteptate până pe 2 octombrie 2019. Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate – preţ.

Articolul precedentMâine începe Street Food Festival în Grădina Publică
Articolul următorDozatoare de apă la şcoli pentru a obţine autorizaţia sanitară