Luptă directă pentru câştigarea titlului de campioană la volei masculin. Astăzi, de la ora 17,00, în Sala „Dunărea” are loc partida din prima ligă dintre CSM Arcada Galaţi şi VM Zalău.  

Cu un parcurs foarte bun în returul sezonului regulat, CSM Arcada Galaţi a revenit în lupta pentru titlul de campioană. Singura sincopă a fost în etapa trecută, când a pierdut 2-3 cu Dinamo, în deplasare, după ce câştigase primele două seturi.

În clasament, SCMU Craiova are 52 puncte, iar Arcada şi VM Zalău, câte 50 de puncte.
Astăzi, Arcada primeşte pe teren propriu replica campioanei en-titre şi vecinei de clasament – Volei Municipal Zalău.

Antrenorul formaţiei gălăţene, Sergiu Stancu, se bazează în această dispută cu miză uriaşă şi pe aportul publicului, dincolo de potenţialul ridicat al jucătorilor săi. „Noi trebuie să fim la nivel maxim de concentrare şi să ne facem jocul nostru, care ne-a adus atâtea victorii în acest an. Cu toţii sperăm să luăm toate punctele puse în joc, pentru a ne menţine acolo, sus, în clasament”, ne-a spus antrenorul Sergiu Stancu.

Întâlnirea de astăzi va fi găzduită de Sala „Dunărea”, de la ora 17,00 şi va fi condusă de arbitrii Florin Dragomir (Bucureşti) şi Ion Bârsan (Iaşi).
Prima clasată, SCMU Craiova, are meci pe teren propriu cu Steaua.

Articolul precedentÎnghesuială la o clinică privată pentru programări la analize gratuite
Articolul următorValabilitatea abonamentelor Transurb, prelungită până la 15 aprilie