Licitaţie câştigată pentru livrarea a 40 de autobuze noi. Acestea ar putea ajunge la Galaţi până la finele acestui an.

Compania BMC Truck & Bus SA a câştigat licitaţia organizată de SC Transurb SA pentru cumpărarea a 40 de autobuze noi.

Termenul de livrare prevăzut în contract este de 150 de zile de la finalizarea procedurii de achiziţie.  Astfel, autobuzele ar putea ajunge în Galaţi până la finele acestui an.

Printr-un comunicat de presă, Transurb şi Primăria municipiului Galați anunţă finalizarea cu succes a licitaţiei pentru cumpărarea autobuzelor.

Oferta Mercedes nu a fost bună

După analizarea ofertelor tehnice şi financiare depuse de Mercedes Benz Romania, Temsa Ulasim Araclari San Tic AS şi BMC Truck & Bus SA, cea din urmă a fost declarată câştigătoare.

Se vor plăti 26.246.000 de lei fără TVA pentru 40 de autobuze noi de mare capacitate. Este vorba despre autobuze Euro 6, cu lungimea de 12 metri și o capacitate de transport de minimum 85 de persoane.

Vehiculele vor avea podeaua joasă şi rampă pentru accesul persoanelor cu dizabilități, plus buton exterior de deschidere pentru aceste persoane. Vehiculele vor avea aer condiționat, afișaj de tip LED şi sistem de supraveghere video.

Valoarea totală a achiziției va fi suportată de Transurb SA, prin contractarea unui credit bancar, la care Primăria va fi garant.

 

Articolul precedentO fostă elevă oferă burse olimpicilor liceului la care a învăţat
Articolul următorExpoziţie de cristale la Muzeul de Ştiinţele Naturii din Galaţi