La Galaţi a fost confirmat cel de-al optulea deces cauzat de gripă

Sase ani in comă este recordul atins de un roman, asta desi familia stia ca nu o sa-si mai revina niciodata. Cei care ajung în aceasta stare sunt practic condamnati la moarte in Romania, asta si pentru ca spitalele nu au echipamentele din Vest._vineri 15 Februarie 2013_ EVZ.ro http://www.evz.ro/

La Galaţi a fost confirmat cel de-al optulea deces cauzat de gripă din acest sezon rece, victima fiind o femeie în vârstă de 68 de ani.

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a confirmat marţi, 12 martie, decesul femeii, care avea afecţiuni cronice, cardiace şi respiratorii, şi nu fusese vaccinată. Ea fusese internată la Spitalul Judeţean din Galaţi, unde, pe fondul complicaţiilor apărute, a decedat în cursul zilei de 10 martie. Femeia fusese infectată cu virusul gripal AH 1.

Acesta este cel de-al optulea deces înregistrat în judeţul Galaţi în această iarnă. Numărul total al persoanelor infectate oficial este, până la acest moment, de 21.

Dintre cei opt pacienţi diagnosticaţi cu virus gripal care şi-au pierdut viaţa, patru erau bărbaţi, cu vârste de 50, 53, 55 şi 68 de ani, iar patru, femei, de 51, 58, 62 şi 68 de ani. Conform Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, toţi pacienţii care şi-au pierdut viaţa din cauza gripei aveau afecţiuni cronice şi nu erau vaccinaţi antigripal.

La nivel naţional, numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 172, potrivit ultimei informări a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

Articolul precedentCinci şoferi gălăţeni au fost prinşi beţi pe drumurile judeţului
Articolul următorFetiţă de 10 ani, violată de un recidivist condamnat tot pentru infracţiuni sexuale