Jandarmeria a luat măsuri suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor. 50 de jandarmi vor asigura, zilnic, măsuri de ordine și siguranță publică, atât pe timp de zi, cât şi de noapte.

Ei vor patrula în zonele şi pe arterele intens circulate din oraşe, în zonele aglomerate, precum şi în locurile de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă pentru prevenirea faptelor de natură antisocială, care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

„Jandarmeria va asigura măsurile de ordine publică la toate evenimentele ce vor avea loc în spaţiul public, iar prin măsurile pe care le-am pregătit, vom avea grijă ca fiecare cetăţean să petreacă sărbătorile de iarnă în condiţii de siguranţă. În această perioadă vom intensifica măsurile de patrulare în zona gărilor, autogărilor, centrelor comerciale, a târgurilor de sărbători, în pieţe publice. De asemenea, vom acorda o atenţie deosebită respectării prevederilor legale referitoare la comercializarea dispozitivelor pirotehnice”, se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei Galaţi.

Militarii le recomandă cetăţenilor să manifeste înţelegere şi să respecte măsurile luate de forţele de ordine, să-şi supravegheze copiii în locurile publice, mai cu seamă cele foarte aglomerate, şi să fie cu ochii în patru pe bunurile personale.

Articolul precedentProgramul spitalelor şi farmaciilor în perioada sărbătorilor de iarnă
Articolul următorAproape 5.000 de gălăţeni s-au angajat anul acesta prin AJOFM