Înfrângere aşteptată a handbalistelor în faţa echipei campioane

Înfrângere aşteptată a handbalistelor de la CSM Galaţi în faţa echipei campioane, CSM Bucureşti, în partida din etapa a 16-a a Ligii Naţionale.

Meciul, desfăşurat miercuri seară, în Sala Sporturilor „Dunărea” din Galaţi, a fost echilibrat doar în prima lui parte (10-10, în min. 21). Odată cu trecerea timpului, lotul „subţire”, valoric şi numeric, de care dispune echipa gazdă s-a făcut simţit din ce în ce mai mult. Astfel, CSM Bucureşti s-a impus în final fără probleme, cu 30-20 (14-12).

Cu Alla Sheiko şi Cristina Andriţa accidentate, formaţia gălățeană a încheiat partida cu trei junioare în teren, Ana Maria Gogu, Raluca Tănasă și Alexia Trofin. În acest meci, doar patru jucătoare ale gazdelor au reuşit să înscrie: Elena Livrinikj 10, Denisa Șelever 5, Iulia Stroia 3 şi Cristina Clisu 2.

În urma acestei noi înfrângeri (a 12-a din 15 meciuri), CSM Galaţi se menţine pe ultimul loc al clasamentului, cu 5 puncte. Gălăţencele sunt în continuare la un singur punct de primul loc care permite disputarea barajului de menţinere în Liga Naţională. În etapa a 17-a, CSM Galați va juca tot pe teren propriu, pe 24 februarie, cu Corona Brașov.

Articolul precedentO familie de gălăţeni a murit într-un accident rutier la Slobozia
Articolul următorPeste 70 de kilograme de peşte, confiscate de la comercianţii moldoveni