O familie de gălăţeni a murit într-un accident rutier, care a avut loc în cursul dimineţii de miercuri, 13 februarie, la ieşirea din oraşul ialomiţean Slobozia.

Conform poliţiştilor, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din Galaţi a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu o autoutilitară. În urma coliziunii, a rezultat decesul şoferului gălăţean și al unei pasagere aflate în autoturismul condus de acesta, o femeie de 50 de ani. Cei doi gălăţeni erau soţ şi soţie.

În momentul accidentului, la ora 5.15, maşina gălăţeanului ieşea din cartierul Slobozia Nouă, îndreptându-se spre Brăila. Autoutilitara, care circula regulamentar pe DN 21, era condusă de un bărbat de 38 de ani, din Brăila. În urma impactului, maşina brăileanului a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un şanţ de pe marginea drumului. Şoferul autoutilitarei a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Circulaţia în zonă a fost oprită aproximativ o oră, pentru ca poliţiştii să stabilească exact cauzele și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Articolul precedentFotbaliştii Oţelulului fac spectacol în cantonamentul din Spania
Articolul următorÎnfrângere aşteptată a handbalistelor în faţa echipei campioane