UPDATE: Infractorul evadat din Secția 3 Poliție a fost găsit. După ce poliţiştii gălăţeni au instalat filtre la toate ieşirile din oraş, intensificând în acelaşi timp acţiunile de căutare în municipiu, tânărul de 19 ani a fost găsit.

Fugarul a fost depistat de un echipaj al Secţiei 1, la intersecţia străzii Maior Iancu Fotea cu strada Nicolae Bălcescu. La vederea poliţiştilor, acesta a încercat din nou să fugă, dar a fost prins şi imobilizat.

Astfel, tânărul a ajuns, din nou, la sediul Secţiei 3 Poliţie, la audieri, urmând ca poliţiştii să întocmească un nou dosar penal pe numele său, pentru evadare. De asemenea, la nivelul Inspectoratului de Poliție s-a deschis o anchetă în urma căreia se va stabili cum a fost posibil ca tânărul să fugă din sediul Poliției. Oamenii legii au folosit pentru depistarea fugarului şi un câine de urmă.

Infractor evadat din Secția 3 Poliție, căutat în tot orașul. Cine are informații, este  rugat să sune la numărul unic de urgență – 112. 

Polițiștii gălățeni caută un tînăr de 19 ani, din municipiul Galați, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și care, în cursul zilei de astăzi , a evadat din sediul poliției.

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Astăzi, 5 aprilie a.c., în jurul orei 03,30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Galați a surprins în flagrant un tânăr care sustrăgea bunuri dintr-un autoturism aflat într-o parcare din cartierul Micro 20.

La vederea polițiștilor acesta a fugit și, fiind urmărit, a fost prins în cartierul Micro 17, încătușat și condus la sediul poliției.

Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat că tânărul, de 19 ani, din municipiul Galați, ar mai fi comis, în aceeași noapte, trei furturi din autoturisme și un furt din anexa unei locuințe.

La scurt timp după ce pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, acesta a evadat din sediul poliției, fiind căutat, în prezent, de polițiști.

Semnalmente: înălțime – 1,65 m, constituție atletică, păr șaten deschis, tuns scurt.

La momentul evadării, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare grena, blugi albaștri, iar în picioare purta pantofi sport închiși la culoare.

Articolul precedentTatăl care și-a agresat copiii, arestat preventiv pentru 30 de zile
Articolul următorCascadorii cu mașina peste scuarul cu gazon din Țiglina I