Tatăl care și-a agresat copiii, arestat preventiv pentru 30 de zile. La cercetări a reieșit că Ovidiu Popa fusese în trecut condamnat pentru omor. 

Ovidiu Popa mai avea pe numele său încă un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Acesta fusese deschis după ce soţia sa depusese o plângere la Poliţia Municipiului Tecuci.

„Există o plângere, făcută de soţie, în data de 17 ianuarie, la Poliţia Municipiului Tecuci, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de soţul ei. În urma plângerii a fost întocmit dosar penal tot pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie şi se efectuează cercetări sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci”, a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Mai mult, conform unor surse apropiate anchetei, Ovidiu Popa are şi o condamnare pe numele său, fiind eliberat de după gratii în urmă cu 14 ani. Potrivit informațiilor pe care le deținem, acesta a ucis-o pe mama primei sale soţii, fiind condamnat pentru infracţiunea de omor. Condamnarea nu mai este luată în considerație în noile anchete penale, el fiind deja reabilitat.

Ovidiu Popa a fost reținut pentru 24 de ore, apoi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii de la Judecătoria Tecuci au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Articolul precedentSuprinşi la volan după ce băuseră, s-au ales cu dosar penal
Articolul următorUPDATE: Infractorul evadat din Secția 3 Poliție a fost găsit