Începând cu data de 13.04.2021, se va relua circulaţia autobuzelor pe str. Siderurgiştilor, pe tronsonul cuprins între str. Gheorghe Doja şi str. Gheorghe Asachi, informează Primăria municipiului Galaţi.

Astfel, pe sensul de mers dinspre Piaţa Energiei către Inelul de Rocadă, autobuzele vor circula astfel:
– Autobuzele care asigură traseele 11, 17 şi 18 nu vor mai vira la dreapta pe str. Ghe Doja, ci vor circula înainte spre Inelul de Rocadă.
– Traseul 28 va rămâne pe itinerariul inţial, respectiv str. Siderurgiştilor – Ghe Doja – str. Anghel Saligny.
– Autobuzele care asigură traseul 22 vor vira la stânga pe str. Siderurgiştilor şi vor circula înainte, spre Inelul de Rocadă.
– Traseul 7 la tur va urma ruta str. Frunzei – Ghe. Asachi – Siderurgiştilor – Inelul de Rocadă şi în continuare pe str. Siderurgiştilor, iar la retur de pe str. Ing. Anghel Saligny autobuzele vor vira la stânga pe str. Siderurgiştilor, apoi pe strada Ghe. Asachi şi în continuare pe str. Frunzei.
– Traseul 39 la tur va urma ruta str. Frunzei – Ghe. Asachi – Siderurgiştilor – Inelul de Rocadă şi în continuare pe str. Siderurgiştilor, iar la retur pe str. Siderurgistilor, apoi pe strada Ghe. Asachi şi în continuare pe str. Frunzei.

De asemenea, se va reactiva staţia de pe str. Siderurgiştilor de la Casa Roşie.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentMunicipiul Galați și alte 8 localități au o incidență a cazurilor de peste 4 la mia de locuitori
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 187. Lucian Bode, anunț cu efecte în lanț