În arest, acuzat că a prădat o casă în plină zi, furând bani şi bijuterii

Nici ziua în amiaza mare nu mai eşti în siguranţă, în propria casă, dacă nu încui bine uşile. A învăţat asta pe pielea ei o femeie de 56 din Galaţi, a cărei casă a fost prădată în cursul zilei de 6 iulie a.c., intruşii profitând de faptul că lăsase o uşă descuiată.

Atunci, Secţia 5 Poliţie Galaţi a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, de către femeia respectivă, că, în cursul aceleiași zile, în locuința sa de pe strada Lozoveni ar fi pătruns persoane necunoscute, care ar fi sustras de aici bani și bijuterii.

600 de lei şi bijuterii de aur

Echipa operativă ajunsă la fața locului a constatat că autorii furtului au escaladat gardul care împrejmuia casa și au pătruns în locuință printr-o ușă neasigurată, sustrăgând suma de 600 lei și bijuterii din aur, în greutate de aproximativ 42 g.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 09 iulie a.c., polițiștii Secției 5, cu sprijinul celor din cadrul Poliției Orașului Panciu, județul Vrancea, au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte, care a fost depistată pe raza localității mai sus menționate. Este vorba despre un bărbat de 28 ani, din comuna Costache Negri, asupra căruia a fost găsită o mică parte din bijuteriile sustrase. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat. A doua zi, fiind prezentat, la Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă,  instanţa a emis pe numele său un mandat pentru o durată de 30 de zile.

 

Articolul precedentGălăţeanul Paul Dumitrașcu, vicecampion mondial de juniori la haltere
Articolul următorUn medic rezident de la Spitalul de Urgenţă vrea să îşi doneze organele