Hocheiştii gălăţeni, învinşi la Braşov după şuturile de penalitate

Hocheiştii gălăţeni au fost învinşi, luni seară, la Braşov, într-o partidă al cărei învingător a fost stabilit după şuturile de penalitate.

Al patrulea meci din Liga Naţională dintre CSM Galaţi şi Corona Braşov a fost început mai bine de oaspeţi, care au deschis scorul în minutul 10, prin Zagidulin. La începutul părţii a doua, în minutul 23, Irimia a majorat avantajul gălăţenilor. Patru minute mai târziu, Molnar a profitat de o superioritate şi a redus din handicap, dar Kiricenko a refăcut avansul oaspeţilor în minutul 34. În repriza a treia, cursa de urmărire a braşovenilor a dat rezultate, golurile lui Trancă şi Tendler restabilind egalitatea pe tabela de marcaj.

S-a intrat astfel în prelungiri, unde niciuna dintre echipe nu a reuşit să marcheze. Au urmat şuturile de penalitate, la care gazdele s-au dovedit mai inspirate, reuşind să înscrie de două ori, faţă de un singur gol al gălăţenilor. Pentru CSM a transformat doar Baskov, ratările avându-i ca autori pe Zagidulin, Kiricenko, Fefelov şi Neznamov. Scor final: Corona – CSM 4-3 (0-1, 1-2, 2-0; 0-0, 1-0).

În urma acestui rezultat, Corona Braşov a ajuns la 81 de puncte (32 de jocuri) în clasament, fiind urmată de SC Miercurea Ciuc – 77 de puncte (34 de jocuri) şi CSM Galaţi – 76 de puncte (29 de jocuri).

Marţi seara, de la ora 18.30, Corona şi CSM se vor întâlni din nou, în cel de-al cincilea lor meci direct din acest campionat. A şasea partidă va avea loc la Galaţi, pe 15 martie.

Articolul precedentSimularea Evaluării Naţionale s-a desfăşurat la Galaţi fără proteste
Articolul următorIncendiu la un atelier de dezmembrări auto din apropierea Galaţiului