Hocheiştii de la CSM Galaţi, a treia victorie acasă în disputele cu Gheorgheni

Hocheiştii de la CSM Galaţi au obţinut cea de-a treia victorie acasă în disputele cu ACSH Gheorgheni, în partida disputată miercuri seara, pe Patinoarul „Dunărea”.

Gazdele s-au impus cu scorul de 6-3 (3-2, 1-1, 2-0), după ce primele două întâlniri directe de la Galaţi, disputate în toamnă, le-au revenit cu 4-3 şi 4-2. Pentru gălăţeni au înscris miercuri: Kiricenko 2, Zagidulin 2, Fefelov şi Neznamov. Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Goga, fost jucător al gălăţenilor timp de mai multe sezoane.

În urma acestui succes, CSM Galaţi a acumulat 68 de puncte, după 25 de partide, şi ocupă locul 2 în clasamentul Ligii Naţionale. Pe primul loc, SC Miercurea Ciuc, cu 74 de puncte, din 30 de meciuri. Pe poziţia a treia se află Corona Braşov, cu 65 de puncte, din 26 de jocuri.

În următoarele zece zile, campionatul se va întrerupe, datorită participării echipei naţionale a României la un turneu internaţional în Ucraina. În selecţionata română au fost convocaţi şi doi dintre hocheiştii formaţiei gălăţene, „naturalizații” Kiricenko şi Butochnov.

Articolul precedentRisc ridicat de tâlhărie într-o zonă mare a județului Galați
Articolul următorUn gălăţean a fost amendat după ce a confundat tramvaiul cu toaleta