Hocheiştii de la CSM Galaţi, a treia victorie acasă în disputele cu Gheorgheni

Hocheiştii de la CSM Galaţi au obţinut cea de-a treia victorie acasă în disputele cu ACSH Gheorgheni, în partida disputată miercuri seara, pe Patinoarul „Dunărea”.

Gazdele s-au impus cu scorul de 6-3 (3-2, 1-1, 2-0), după ce primele două întâlniri directe de la Galaţi, disputate în toamnă, le-au revenit cu 4-3 şi 4-2. Pentru gălăţeni au înscris miercuri: Kiricenko 2, Zagidulin 2, Fefelov şi Neznamov. Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Goga, fost jucător al gălăţenilor timp de mai multe sezoane.

În urma acestui succes, CSM Galaţi a acumulat 68 de puncte, după 25 de partide, şi ocupă locul 2 în clasamentul Ligii Naţionale. Pe primul loc, SC Miercurea Ciuc, cu 74 de puncte, din 30 de meciuri. Pe poziţia a treia se află Corona Braşov, cu 65 de puncte, din 26 de jocuri.

În următoarele zece zile, campionatul se va întrerupe, datorită participării echipei naţionale a României la un turneu internaţional în Ucraina. În selecţionata română au fost convocaţi şi doi dintre hocheiştii formaţiei gălăţene, „naturalizații” Kiricenko şi Butochnov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here