Hoață prinsă la ușa apartamentului de unde mai furase. O tânără a încercat să intre cu chei potrivite în casa unde mai dăduse recent o spargere. 

Dacă prima dată a scăpat neprinsă, a doua oară nu a mai fost cu noroc pentru o tânără gălățeancă pusă pe furat.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost prinsă la uşa locuinţei aflată într-unul din blocurile noi de pe Faleză, după un apel la 112 al unui vecin. Acesta ştia că proprietarul apartamentului cu pricina este plecat în străinătate.

Poliţiştii Secţiei 2 au surprins-o pe „vizitatoare” când încerca să descuie uşa apartamentului.

„Asupra femeii, poliţiştii au găsit un mănunchi de chei tip yală. De asemenea, au constatat că în butucul uşii era blocată o cheie. Femeia a fost condusă la sediul poliţiei. În urma cercetărilor, a reieşit că, pe 26 mai, folosind chei potrivite, aceasta ar fi pătruns în acelaşi apartament. Ar fi sustras un telefon mobil, la plecare asigurând uşa. Ulterior ar fi revenit, cu intenţia de a intra din nou în locuinţă”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Femeia a fost reţinută pentru furt calificat şi va ajunge în faţa instanței, cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsită vinovată, ar putea face pe puţin trei ani de închisoare.

 

Articolul precedentMarcaje suplimentare la trecerile periculoase de pe Oțelarilor
Articolul următorO nouă etapă de dezinsecţie va avea loc în municipiul Galaţi