Hering vândut pe post de scrumbie în Piaţa din Micro 19. Asta încercau să facă patru vânzători ambulanţi înainte de a fi opriţi de poliţişti.

Situaţiile în care comercianţi puşi pe căpătuială încearcă să vândă hering pe post de scrumbie de Dunăre sunt din ce în ce mai dese.

Zilele trecute, patru asemenea vânzători au fost opriţi în Piaţa din Micro 19. Ei încercau să-i păcălească pe gălăţenii obişnuiţi să cumpere peşte proaspăt de la ei.

Aceştia au fost depistaţi în timp ce-şi expunea marfa pe Aleea Comerţului. Au fost luaţi la ochi şi mai apoi la întrebări de poliţişti.

Primul a fost un gălăţean de 38 de ani, care vindea 12 kilograme de scrumbie. Ceilalţi trei, un tânăr de 29 de ani şi două femei, de 27 şi respectiv 32 de ani, ofereau în total aproape 30 de kilograme de hering.

Niciunul dintre comercianţi nu avea autorizaţie de vânzare şi nici acte de provenienţă a mărfii. De aceea, peştele a fost confiscat, iar cei patru vânzători sunt cercetaţi pentru comercializare fără forme legale a peştelui.

Articolul precedentControale la comercianţii de flori şi mărţişoare, până pe 10 martie
Articolul următorFotbaliştii de la Oţelul au început returul cu o victorie la limită