Handbalistele de la CSM Galaţi s-au calificat în optimile Cupei României

Cătălina Cioaric, autoare a şapte goluri

Handbalistele de la CSM Galaţi s-au calificat, duminică, în optimile de finală ale Cupei României, după ce au învins, cu 24-22, formaţia Minaur Baia Mare.

Meciul din 16-imile competiţiei, desfăşurat în Sala Sporturilor „Dunărea” din Galaţi a fost în general echilibrat, însă gazdele n-au mai căzut pe final, aşa cum se întâmplă de obicei în campionat. Astfel, gălăţencele au reuşit să încheie victorioase, după o perioadă îndelungată în care au părăsit terenul învinse. De altfel, în urmă cu trei săptămâni, Minaur Baia Mare a câştigat la Galaţi, în campionat, cu 19-18, după ce gazdele aveau două goluri avans la pauză.

CSM Galaţi s-a impus, duminică seara, cu 24-22 (13-12) şi s-a calificat în optimile de finală. Pentru echipa lui Valeriu Costea au înscris: Cătălina Cioaric 7, Tamara Bokarici 4, Elena Livrinikj 3, Denisa Șelever 3, Iulia Artean 3, Mădălina Conache 3 şi Daciana Balaban 1.

Federaţia Română de Handbal nu a stabilit încă nici data la care se vor desfăşura optimile şi nici pe cea când va avea loc tragerea la sorţi a meciurilor din această fază. În campionat, CSM Galați va juca duminică, 24 februarie, tot pe teren propriu, cu Corona Brașov.

Articolul precedentDoi gălăţeni răniţi, după o neacordare de prioritate pe Drumul de Centură
Articolul următorOţelul a încheiat cantonamentul din Spania cu o victorie cu 9-0