Oţelul a încheiat cantonamentul din Spania cu o victorie cu 9-0

Formaţia SC Oţelul Galaţi şi-a încheiat cantonamentul din Spania cu o victorie cu scorul de 9-0, obţinută în faţa echipei CD Comarca del Mármol – Macael.

În cea de-a cincea partidă disputată pe tărâm iberic, gălăţenii au zburdat pur şi simplu în faţa unei echipe foarte modeste, care evoluează în a treia ligă regională din Andaluzia (a şaptea divizie spaniolă). În meciul disputat duminică seara, elevii lui Pînzaru s-a impus cu scorul de 9-0 (2-0). Autorii golurilor: Cârjan 4, Antohi 2, Zaharia, Munteanu şi Neagu.

În prima repriză a întâlnirii de la Almeria, Oţelul a evoluat în alcătuirea: Vlasie – David, Gîță, Ghiocel, Sălăgeanu – Cristea, Crihană – Stoian, Ţicămucă, Neagu – Antohi. După pauză, formaţia gălăţeana a jucat în următoarea formulă: Vlasie (Ursu) – David (Munteanu), Gîță, Ghiocel (V.Moglan), Manău – Chiriac, Crihană – Stoian, Zaharia, Neagu – Cîrjan.

În cantonamentul din Spania, Oțelul a disputat alte patru meciuri amicale, toate încheiate cu victorii la zero: 2-0 cu Huercal-Overa CF, 1-0 cu Cuevas CF, 5-0 cu Olimpico de Totana și 2-0 cu UCAM B Murcia.

După revenirea în țară, gălăţenii mai au programate două jocuri de verificare, ambele pe stadionul „Oţelul”, în compania unor formații de Liga a III-a: joi, 21 februarie, ora 12.30, cu Metalul Buzău, şi sâmbătă, 23 februarie, ora 12.00, cu Unirea Slobozia.

Articolul precedentHandbalistele de la CSM Galaţi s-au calificat în optimile Cupei României
Articolul următorCarte de identitate falsă descoperită la controlul de frontieră