Handbalistele de la CSM Galați au suferit o înfrângere așteptată în fața campioanei, CSM București, în meciul disputat duminică, în etapa a treia a Ligii Naționale.

Gălățencele au pierdut jocul disputat în Capitală, în Sala „Rapid”, cu scorul de 26-19 (14-8). Fetele noastre au ţinut pasul cu gazdele doar până la 3-3, după care diferenţa a crescut constant, până la un avans maxim de opt goluri în favoarea bucureştencelor, înregistrat de mai multe ori pe parcursul jocului.

Ala Sheiko și Iulia Artean au fost cele mai bune marcatoare ale CSM Galați, ambele trecându-şi în cont câte șase goluri. Celelalte puncte ale echipei antrenate de Valeriu Costea au fost înscrise de: Cătălina Cioaric și Elena Livrinikj – câte două goluri, Denisa Șelever, Cristina Clisu și Raluca Tănasă – câte un gol. Cea mai bună jucătoare a gazdelor a fost suedeza Nathalie Hagman, autoare a şapte goluri şi a şapte pase decisive.

După trei etape, handbalistele de la CSM Galați sunt pe locul 12 în clasament, cu un singur punct, obţinut după egalul din runda trecută, cu HC Zalău. Pe primele locuri în ierarhia naţională se află SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, ambele cu câte 9 puncte din 9 posibile. Ultimele două clasate sunt CSU Cluj-Napoca şi CSM Roman, cu câte zero puncte.

În etapa a IV-a, echipa gălățeană va juca tot în deplasare, joi, 20 septembrie, la Brașov, cu ASC Corona 2010, formaţia aflată pe locul 7 în Liga Naţională.

Articolul precedentGălăţean împuşcat, în miez de noapte, pe bulevardul Oţelarilor
Articolul următorBoxerul gălăţean Cristian Ciocan a obţinut a 23-a victorie în ringul profesionist