Handbalistele CSM Galaţi au câştigat un punct în ultima secundă de joc

Pentru echipa pregătită de Valeriu Costea au înscris: Cioaric 6, Sheiko 5, Andriţa 4, Stroia 3, Bokaric 2, Balaban 1, Cîlici 1 şi Conache 1

Handbalistele de la CSM Galaţi au câştigat un punct în ultima secundă de joc, după ce au încheiat la egalitate partida disputată, în deplasare, la Slatina.

Meciul din cadrul etapei a X-a a Ligii Naţionale feminine a avut un final dramatic, cu un gol înscris în ultima secundă a partidei, care le-a adus gălăţencelor un rezultat de egalitate. Reuşita i-a aparţinut jucătoarei ucraienene Alla Sheiko, care a înscris pentru 23-23 în minutul 60.

Disputa a fost în general echilibrată, cu avantaj alternativ de o parte şi de alta, până în minutul 40. Au urmat patru goluri consecutive ale gazdelor, care se părea că vor înclina balanţa în favoarea lor. Avansul nu a fost însă decisiv, pentru că formaţia gălăţeană a revenit şi a egalat la 22, în minutul 58. În final, gazdele au mai înscris o dată, dar Sheiko a obţinut punctul cu un gol marcat în ultima secundă de joc.

Pentru echipa pregătită de Valeriu Costea au înscris: Cioaric 6, Sheiko 5, Andriţa 4, Stroia 3, Bokaric 2, Balaban 1, Cîlici 1 şi Conache 1.

În clasament, CSM Galaţi este pe locul 12 (de baraj), cu 5 puncte, obţinute dintr-o victorie şi două egaluri, golaveraj 185-222. Pe primul loc neretrogradabil (10) se află formaţia din Slatina, cu 11 puncte.

Următoarea etapă se va disputa tocmai pe 10 ianuarie 2019, când formaţia gălăţeană va juca pe teren propriu cu Gloria Bistriţa (locul 8). Până atunci, echipa naţională va participa la Campionatul European din Franţa, programat să înceapă pe 29 noiembrie.

Articolul precedentCele două creşe de stat din Galaţi vor fi modernizate cu fonduri europene
Articolul următorUn grup infracţional, acuzat de înşelăciune şi spălare de bani, a ajuns în arest