Galaţiul va rămâne, timp de două zile, fără traseul de troleibuz 102, din cauza unor lucrări de asfaltare care se vor executa pe un sens de mers al bulevardului Oţelarilor.

Restricţia este valabilă joi şi vineri, 20-21 septembrie, când segmentul bulevardului Oţelarilor cuprins între strada Brăilei şi bulevardul Galaţi va intra în reparaţii. În aceste condiţii, troleibuzele de pe traseul 102, care aveau capăt de linie în acea zonă, nu vor mai putea circula.

Drept urmare, întregul transport public din Galaţi va fi afectat. Transportul din Ţiglina II spre capătul de linie de pe bulevardul Oţelarilor şi returul spre Ţiglina I va fi asigurat cu şase autobuze, care vor avea inscripţionat mesajul „Transbordare 102: Micro 19 – Ţiglina I” şi vor circula din patru în patru minute.

Din Ţiglina spre Parcul CFR, transportul va fi asigurat de troleibuzele de pe traseul 104, al căror număr va fi suplimentat, astfel că va exista un mijloc de transport la 4 – 8 minute. Evident, vor putea fi folosite şi autobuzele care au acelaşi traseu pe segmentul Ţiglina – Parc CFR, respectiv cele cu numerele 18 şi 27.

Lucrările de reabilitare ale bulevardului Oţelarilor au început în cursul anului trecut. Pe porţiunea ce va fi închisă joi şi vineri s-au realizat piste pentru biciclişti, au fost refăcute alveolele de parcare, a fost reamenajat spaţiul verde, iar celălalt sens de mers a fost deja asfaltat.

Articolul precedentUn tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier
Articolul următor16 plângeri penale pentru recuperarea unor prejudicii constatate de Camera de Conturi