Din ce în ce mai mulţi gălăţeni sunt prinşi conducând fără permis. Ca şi când o abatere de la lege nu ar fi de ajuns, unii dintre ei mai sunt şi beţi la volan, uneori la limita comei alcoolice. Alţii sunt surprinşi conducând maşini furate.

A furat maşina unchiului

În seara zilei de 4 iulie, în jurul orelor 19,00, un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 5 Poliţie a oprit în trafic, pe str. Davila din municipiul Galaţi, un autoturism care circula din direcţia str. Maramureşului către str. Mihai Bravu. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul de la volan nu deținea dreptul legal de a conduce un autoturism pe drumurile publice.

În urma audierilor a rezultat faptul că, de fapt, respectivul sustrăsese cheile autoturismului ce aparţinea unchiului său, profitând de faptul că acesta nu era la domiciliu. Cercetările sunt continuate pentru „conducere fără permis” şi „furt”.

Fără permis şi mirosind a alcool

Tot pe 4 iulie, dar noaptea, la orele 23,30, a venit rândul poliţiştilor de la Secția 3 Poliție Rurală Liești să depisteze, în flagrant, un bărbat care a condus o autoutilitară pe strada Alexandru Ioan Cuza din comuna Independența, jud. Galați, tot fără permis.

Mai mult, şoferul fără drept mirosea puternic a alcool, aşa a fost condus la Spitalul Clinic de Urgenţă Galați, pentru recoltarea de probe biologice. În prezența medicului de serviciu, acesta a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Articolul precedentAproape 1.300 de contestaţii după afişarea notelor la bacalaureat
Articolul următorFotbaliştii de la Oţelul Galaţi şi-au reluat pregătirile