Echipa de fotbal Suporter Club Oţelul Galaţi şi-a reluat, miercuri după-amiază, pregătirile pentru sezonul competiţional 2018-2019 al Ligii a III-a. La reunire au fost prezenţi 25 de jucători, care au efectuat şi un prim antrenament, condus de antrenorul principal Alexandru Ciobanu şi de noul secund, Tudorel Pelin.

Portarul Adelin Iliescu (19 ani) şi fundaşul central Adrian Puţanu (24 de ani) sunt singurele noutăţi pe care Oţelul le-a prezentat suporterilor săi la prima şedinţă de pregătire.

Iliescu vine de la CS Șoimii Lipova (Liga a III-a) şi a mai jucat la CSŞ Drobeta Turnu Severin şi KV Mechelen U19 (Belgia). Puţanu, gălăţean de origine, a debutat la juniorii Oţelului, după care a evoluat la Academia „Gheorghe Hagi”, Viitorul Constanţa, echipă pentru care a jucat 35 de meciuri în Liga I, FC Brașov, Rapid București, Metalosport Galați, FC Nöttingen (Germania) și CSMS Reșița.

Iată întregul lot prezent la reunirea de pe gazonul Stadionului „Oţelul”: Udeanu, Iliescu, Vlasie – portari; Al. David, Vasile, Gâță, Puțanu, Manău, Sevastian – fundași; Crihană, Chiriac, Itoafa, Stoian, Bahnașu, Sălăgeanu, Codreanu – mijlocași; Cârjan – atacant. S-au antrenat cu prima echipă şi juniorii Ursu, Munteanu, Bordieanu, Scarlat, Partenie, Simionov, Zărnescu şi Cireș.

De la primul antrenament au lipsit Ciurea, Maftei și Moglan (învoiți), Matei (în recuperare, după o accidentare) și Chebac (nemotivat). Marea surpriză a reprezentat-o însă absenţa mijlocaşului George Bîrlădeanu, căpitanul echipei în turul campionatului trecut, al cărui contract, aflat la final, nu a fost prelungit.

Din lotul cu care echipa gălăţeană a încheiat campionatul precedent vor mai lipsi jucătorii Alexandru Muscă, Ruben Silvestre, Mihnea Vlad, Rareș Oprea şi Dejan Subotici, ale căror contracte nu au fost prelungite, precum şi Radu Necșulescu, împrumutat de la FC Hermannstadt, care s-a întors la Sibiu.

Antrenorul Alexandru Ciobanu a precizat că pentru completarea lotului mai are nevoie de cel puţin trei jucători – un atacant, un jucător de bandă şi un mijlocaş central.

Articolul precedentGălăţeni prinşi în flagrant conducând fără permis
Articolul următorVânzarea combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi se amână