O tânără din Galaţi a fost surprinsă de aparatul radar circulând cu o viteză de 181 km/h, pe DN2 – E85, în apropierea localităţii Poşta Câlnău, din judeţul Buzău.

Gălăţeanca, în vârstă de 28 de ani, s-a aflat printre 50 de şoferi care nu au respectat limitele legale de viteză în judeţul Buzău, pe parcursul ultimelor 24 de ore. Şapte dintre aceşti conducători auto au rămas fără permise, din cauza vitezei cu care şi-au condus maşinile.

În acelaşi interval de timp, poliţiştii buzoieni au reţinut alte 11 permise, pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi pentru conducerea autovehiculelor sub influenţa alcoolului. Valoarea totală a amenzilor a fost de peste 47.000 de lei.

La rândul lor, poliţiştii din Galaţi au surprins, în cursul zilei de luni, 2 iunie, un şofer în vîrstă de 70 de ani, din municpiul Tecuci, care nu a acordat prioritate la ieșirea dintr-o benzinărie și s-a ciocnit cu un autovehicul care se deplasa regulamentar. Ca urmare a impactului, un pasager din maşina lovită a fost accidentat ușor.

Articolul precedentTurneul de box „Centura de Aur” se va disputa în 2018 la Galaţi
Articolul următorCurtea de Apel Galaţi postează noutăţile şi programul de vară pe pagina de Facebook