Gălăţean urmărit internaţional, prins când încerca să iasă din ţară

Un gălăţean urmărit internaţional pentru tâlhărie şi crimă a fost prins în timp ce încerca să iasă din ţară pe la PTF Borş.

Poliţiştii de frontieră bihoreni l-au prins pe gălăţean, la efectuarea formalităţilor de ieşire din ţară, după ce acesta a folosit un document de identitate fals. Bărbatul se prezentase la Punctul de Trecere a Frontierei Borş ca pasager într-un autocar.

Poliţiştii au constatat că actul prezentat la control este fals, motiv pentru care bărbatul a fost dus la sediul sectorului, pentru cercetări. În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Galaţi. Pe numele acestuia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile spaniole, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmată de moartea victimei.

Poliţiştii i-au întocmit gălăţeanului actele de urmărire penală pentru fals material în înscrisuri oficiale, fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei. Bărbatul a fost predat ulterior Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Bihor.

Articolul precedentTrei tineri din Şendreni au dat o spargere în satul vecin
Articolul următorLa Galaţi începe dezinsecţia în parcuri şi zonele verzi