Gălăţean trimis în judecată, după ce a oferit 300 euro pentru promovarea examenului auto

Bărbatul i-a oferit mită unui agent examinator pentru promovarea probei de traseu

Un gălăţean a fost trimis în judecată pentru dare de mită, după ce a oferit 300 euro pentru promovarea probei de traseu a examenului auto.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au întocmit rechizitoriul prin care, la data de 27 septembrie, gălăţeanul H.Z. a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

În urma cercertărilor efectuate de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi a rezultat faptul că bărbatul, candidat la obţinerea permisului de conducere, i-a oferit mită unui agent examinator. În schimbul sumei de 300 de euro, poliţistul ar fi urmat să-i faciliteze candidatului promovarea probei de traseu a examenului auto.

Agentul de poliţie a găsit banii în dosarul de candidat primit de la cursant chiar înainte de începerea probei. Ofiţerul, angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Galaţi, a sesizat imediat situaţia la DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi.

Articolul precedentPatru hoţi care furau şi revindeau coroane din cimitir au fost prinşi de poliţişti
Articolul următorSportiva gălăţeană Cătălina Axente, campioană mondială la lupte pe plajă