Un gălălțean a fost prins aproape de frontiera cu Republica Moldova cu telefoane și tablete contrafăcute.

Un număr de 31 de electronice, constând în telefoane și tablete contrafăcute, au fost găsite asupra unui tânar de 28 de ani, cu domiciliul pe raza județului Galați. Aseară, 7 ianuarie, în jurul orei 22 acesta a fost prins de poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Folteşti – aflați în afara atribuțiilor de serviciu. Aceștia au oprit autoturismul marca Opel Astra pe raza localității Măstăcani. Bunurile însumau 32.250 lei.

„La controlul efectuat asupra autoturismului au fost descoperite 26 telefoane mobile şi cinci tablete de diferite mărci, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat faptul că a primit bunurile de la o cunoştinţă şi intenţiona să le vândă unui prieten din municipiul Galaţi.

Conform prevederilor legale, bunurile, în valoare totală de 32.250 de lei, au fost ridicate în vederea continuării și definitivării cercetărilor, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, au declarat într-un comunicat cei de la ITPF Iași.

Articolul precedentDirecţia Regională a Finanţelor Galaţi este condusă de din nou de Eugen Ciorici
Articolul următorTudose s-a întors în PSD