Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi vor face un cantonament în Spania, unde vor susţine cinci meciuri de verificare cu echipe de liga a III-a și a IV-a.

Formaţia Suporter Club Oțelul Galați a anunţat că-şi va relua pregătirilor în vederea returului luni, 14 ianuarie. Antrenorul principal Alin Pînzaru a programat primul antrenament de la ora 15:00, la stadionul „Oțelul”.

Prima perioadă de pregătire, cea de redaptare la efort, se va desfăşura la Galaţi. La începutul lunii februarie, gruparea gălăţeană va pleca într-un cantonament de două săptămâni în Spania. În Peninsula Iberică, Oţelul are programate cinci partide de verificare, cu adversari din ligile a III-a și a IV-a.

În privinţa componenţei lotului, s-a produs o singură rocadă, în linia de atac, prin plecarea lui Marius Matei și aducerea lui Robert Țicămucă, de la Sporting Liești. „Suntem în discuții cu o serie de jucători. Nu vor fi însă prea multe modificări în lot față de prima parte a campionatului”, a precizat Alin Pânzaru.

Primul joc oficial din retur al echipei gălăţene se va disputa pe 2 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa a 16-a a Ligii a III-a.

Articolul precedentVârstnică agresată în scara blocului, tâlharul reținut
Articolul următorUPDATE/ A fost prins urmăritul internațional evadat din sediul Inspectoratului de Poliție