Fotbaliștii de la Oțelul Galaţi, la prima înfrângere din acest sezon

Buzăul se menţine pe primul loc, iar Oţelul rămâne pe poziţia secundă, dar distanţa dintre cele două echipe este acum de şase puncte

Fotbaliștii de la SC Oțelul Galaţi au suferit, sâmbătă, prima înfrângere din acest sezon, în deplasarea de la Rm. Sărat, din etapa a 14-a a Ligii a III-a.

Meciul contra grupării CSM Rm. Sărat, locul 12 înaintea acestei runde, se anunţa destul de uşor pentru gălăţeni. Cu toate acestea, jocul foarte slab al Oţelului şi ratarea puţinelor şanse de gol create a făcut ca victoria să le revină gazdelor, la limită, scor 1-0 (1-0).

Oţelul a fost foarte departe de o echipă cu pretenţii la câştigarea Seriei I şi la promovarea în Liga a II-a. În repriza a doua a jocului, spre exemplu, echipa gălăţeană – deşi condusă – a avut doar două faze de poartă. De partea cealaltă, gazdele au reuşit să fructifice singura lor acţiune importantă de atac, prin Bobe, în minutul 39.

Contracandidata Oţelului la promovare, SCM Gloria Buzău, a învins pe teren propriu, cu scorul de 4-0, pe Foresta Suceava. În urma acestor rezultate, Buzăul se menţine pe primul loc, iar Oţelul rămâne pe poziţia secundă, dar distanţa dintre cele două echipe este acum de şase puncte (38 faţă de 32).

În ultima etapă din tur, pe 30 noiembrie, Oțelul va juca pe teren propriu cu Știința Miroslava, echipă aflată pe locul 3, cu 31 de puncte. Gruparea ieșeană a învins în etapa a 14-a pe Sporting Liești, cu scorul 2-0.

Articolul precedentUn mare supermarket din Galaţi, cu rafturile goale în secţiunea cu refrigerare
Articolul următorJoaca de-a uite-o, nu e cu mandatul: a depus jurământul de consilier şi a demisionat