Fiscul gălăţean vinde 29 de bijuterii confiscate, în valoare de 52.000 de lei

Greutatea totală a bijuteriilor este de aproximativ 300 de grame, iar preţul de vânzare total a fost estimat la 52.000 de lei

Fiscul gălăţean vinde 29 de bijuterii confiscate, în valoare de 52.000 de lei, în cadrul unei licitaţii care se va desfăşura miercuri, 14 noiembrie.

La licitaţia organizată de Compartimentul regional de valorificare bunuri confiscate Galaţi pot să participe doar persoanele fizice şi juridice autorizate să efectueze operaţiuni cu metale preţioase. Licitaţia va avea loc la sediul instituţiei din str. Brăilei.

Conform anunţului postat pe site-ul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi, vor fi scoase la vânzare 29 de bijuterii diverse (brăţări, inele, lănţişoare şi cercei). Greutatea totală a bijuteriilor este de aproximativ 300 de grame, iar preţul de vânzare total a fost evaluat de un expert la suma de 52.000 de lei.

Cele mai valoroase piese sunt un lănţişor din metal de culoare galbenă (750 la mie), de 92 de grame, cu un preţ de 12.616 lei, şi o brăţară cu zale plate în formă de 8, cu inscripţia „Eva” (750 la mie), care cântăreşte 54 de grame şi costă 7.451 de lei.

Ultima licitaţie asemănătoare a Fiscului gălăţean s-a desfăşurat pe 25 octombrie şi a cuprins 2.267,33 de grame de bijuterii din argint.

Articolul precedentSute de pachete de ţigări, descoperite de poliţiştii de frontieră într-un camion
Articolul următorHocheiştii de la CSM Galaţi au învins de două ori una dintre echipele tari ale campionatului