Apar noi dezvăluiri șocante despre crima din Dâmbovița! Sora Mirelei, femeia omorâtă de cetățeanul turc, a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între cei doi cu puțin timp înainte ca tânăra să dispară, dar și despre ce au discutata ultima oră la telefon. Între timp, anchetatorii au refăcut traseul criminalului și au ajuns cu el chiar și în Teleorman, locul în care s-ar fi refugiat a doua zi după asasinat. 

La începutul lunii martie, Mirela ar fi avut a avut din nou probleme financiare. Și-a lăsat telefonul la amanet și i-a cerut ajutorul turcului pentru a-l lua înapoi. Deși inițial reticent, acesta a acceptat într-un final să îi împrumute 700 de lei victimei. Sora femeii a povestit cum a decurs o primă negociere: „I-a spus așa: te ajut să scoți telefonul din amanet, dar vreau să o aduci pe sora ta să garanteze pentru tine.”

Lovitură uriașă pentru turcul care a măcelărit-o pe Mirela. Solicitarea făcută de avocați îi poate aduce o condamnare mai aspră

Pe 6 martie, chiar înainte de dispariție, Mirela era acasă, cu sora ei, când a primit un apel de la bărbat. Tot în acea zi, femeia vorbise de șase ori cu cel care i-a devenit călău.

„Înainte să plece de acasă, a sunat-o el. Și i-a spus că ajunge în București în 40 de minute. Și a întrebat-o dacă vrea să se vadă. Mirela i-a răspuns că nu poate să se vadă cu el pentru că nu are banii pe care trebuia să îi înapoieze. Iar el i-a spus că nu voia banii la acel moment, voia doar să se vadă cu ea.”

De atunci nu a mai auzit nimic de ea. A declarat-o dispărută la poliție. Mai mult decât atât, le-a spus anchetatorilor despre acest cetățean turc.

„Am rugat să fie audiat și el, să meargă și la adresa respectivă. Am înțeles, localizare la telefon nu se poate face, dar eu le-am spus că mie mi se pare suspect.”

Însă fără rezultat. Ancheta a fost reluată abia pe 6 aprilie, când trupul tranșat al femeii a fost găsit pe un câmp de lângă Autostrada A1.

Bărbatul este acum în arest preventiv pentru omor și ar putea să petreacă 20 de ani după gratii, dacă va fi găsit vinovat.

Articolul precedentSCHIMBĂRI MAJORE în noua Lege a pensiilor
Articolul următorFost șef ISU, derapaj obscen pe Facebook