O femeie de 50 de ani a fost accidentată grav, pe trecerea de pietoni, în această dimineață, într-o intersecție la ieşirea din Galaţi spre comuna Vânători, loc unde pietonii solicită de mult timp instalarea unui semafor.  Femeia a încercat să traverseze, regulamentar, pe trecerea de pietoni amplasată pe strada Traian, la intersecţia cu strada Zimbrului. Deşi o autoutilitară care venea pe banda unu, dinspre Metro, i-a acordat prioritate, o altă dubiţă, care venea din aceeaşi direcţie, dar pe banda a doua, a izbit-o în plin.


„Din primele cercetări a reieşit că şoferul autoutilitarei, un tânăr de 23 de ani, din Valea Mărului, care se îndrepta spre Bariera Traian, nu a acordat prioritate şi a acroşat-o pe femeia care se angajase regulamentar în traversarea străzii. Femeia a fost rănită şi transportată la spital. Şoferul a fost testat cu etilotestul şi a reieşit că nu a consumat alcool”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pe durata intervenţiei şi a cercetărilor la faţa locului, circulaţia, şi aşa aglomerată în zonă dimineaţa, a fost îngreunat.

Foto: GSDG

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: „Cu bombe, cu rachete, cu mitraliere și pistoale nu poți construi. Dar cu argumente, da”
Articolul următorGalaţiul devine, timp de trei zile, capitală a muzicii folk