Acest final de săptămână le va prilejui amatorilor de muzică folk din Galaţi reîntâlnirea cu numele mari ale genului, care vor concerta, pe parcursul a trei seri, în Grădina de vară a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”.
Această a IV-a ediție a Festivalului „Folk la Dunăre” se va desfăşura în perioada 8-10 iunie şi va avea pe afiş solişti de marcă, precum Victor Socaciu, Vasile Şeicaru, George Nicolescu sau Raul Cârstea, care au marcat generaţiile crescute cu „Cenaclul Flacăra”.
În prima seară de festival vor urca pe scenă Ţapinarii, George Nicolescu şi Victor Socaciu. Concertul de sâmbătă va fi deschis de Vali Petcu, care va fi urmat pe scenă de Raul Cârstea & Andy Manolovici, iar gălăţeanul Vasile Şeicaru va reveni „În oraşul cu floare de tei”, pentru a închide cea de-a doua seară a festivalului

Vasile Şeicaru

Ultima zi îi are pe afiş pe Gheorghe Lupan, Walter Ghicolescu şi Vali Boghean Band.
Spectacolele vor avea loc de la ora 20.00, în fiecare seară.
Preţul unui bilet întreg este de 54 de lei pentru fiecare seară, iar categoriile de spectatori care beneficiază de reducere vor plăti 32,4 lei. Un abonament pentru toate cele trei seri costă 97,2 de lei.

Articolul precedentFemeie spulberată pe trecerea de pietoni
Articolul următorStudenţii gălăţeni, faţă în faţă cu NATO