Elevii olimpici ai Galațiului și profesorii lor, premiați de Primărie. Ceremonia a avut loc astăzi, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. 

84 de elevi care au obţinut premii şi menţiuni la olimpiadele naţionale şi internaţionale, precum şi cei 76 de profesori care i-au pregătit pentru obţinerea acestor performanţe, au fost premiaţi astăzi, 25 martie, la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”.

Tot acum, elevii şi profesorii care au obţinut locul II şi medalia de argint la Olimpiada Internaţională de Robotică 2018, cu proiectul „Microgreens Vending Machine” – „Automatul de Microplante” au primit „Premiul Municipiului Galaţi”.

Au fost recompensați elevii din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Galaţi care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi internaţionale, în anul şcolar 2017-2018.
Pentru performanţele la olimpiade internaţionale elevii primesc 6.000 de lei pentru premiul I, 3.900 de lei pentru premiul II, 3.630 de lei pentru premiul III şi câte 2.640 de lei pentru menţiune sau premiu special.

În cazul olimpiadelor naţionale se acordă: pentru premiul I – 2.200 de lei. pentru premiul II – 1.540 de lei, pentru premiul III – 1.100 de lei, iar pentru menţiune – 660 de lei.

Elevii care au obţinut performanţe la olimpiade, la discipline diferite, sunt premiaţi pentru fiecare performanţă în parte. Cadrele didactice care au îndrumat mai mulţi elevi premiaţi la olimpiadele naţionale şi internaţionale primesc un singur premiu, în bani, egal cu cel primit de elevul cu cea mai bună performanţă.

În cazul performanţelor realizate de către elevii coordonaţi de un colectiv de cadre didactice, membrii respectivului colectiv primesc premii în bani de valori egale. Valoarea cumulată a premiilor cadrelor didactice este în cuantum egal cu valoarea premiului primit de elevul pe care l-au îndrumat.

Articolul precedentEchipa Teatrului Dramatic donează sânge de Ziua Mondială a Teatrului
Articolul următorService auto incendiat intenționat în Galaţi