Cei unsprezece elevi cu 10,00 la examene, zece la Evaluarea Naţională şi singura absolventă de liceu cu notă maximă la Bacalaureat, au fost răsplătiţi de către Ministerul Educaţiei Naţionale cu diplome şi bani.

Festivitatea a avut loc ieri la Inspectoratul Şcolar Judeţean, sala fiind plină cu părinţi, chiar bunici, inspectori şcolari şi directorii şcolilor de unde provin elevii premiaţi.

Au primit câte 1.000 de lei trei elevi de 10 de la Şcoala Nr. 29 – Daria Hărăbor (care nu a  venit, pregătindu-se intens pentru Olimpiada Internaţională de Astrofizică), Vlad Radu, Denisa Şmil. Alţi trei premianţi vin de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” – Adrian Ciobotaru, Ioana Harabagiu şi Alexia Gheorghe.  Au primit recompense şi Denisa Comănescu (Şcoala nr. 2), Andrei Aurică (Şcoala Nr. 42), Anamaria Vieru (Şcoala Nr. 7) şi Iulian Alexa, de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Tecuci.

3.000 de lei pentru singura absolventă de liceu cu 10,00 la bac 
Singura elevă de 10 la Bacalaureat, Nicoleta Gurău, absolventă de CNVA, a fost recompensată cu 3.000 de lei.
„Este o recunoaştere a muncii acestor tineri minunaţi depusă în opt şi chiar 12 ani, pentru că note maxime la examene nu se obţin muncind doar în anul respectiv. De asemenea, e  vorba de o reuşită în echipă, fiind vorba şi de  eforturile depuse de cadrele  didactice, pe de o parte, dar şi de părinţii  elevilor, care i-au susţinut”, a  punctat inspectoarea generală, Mioara Enache. Aceasta a mai precizat că este mândră de reuşita celor 11 elevi, dar şi de rezultatele obţinute în general de elevii gălăţeni la cele două examene naţionale, judeţul nostru situându-se la procentele de promovare pe locul  al  cincilea pe  ţară la  Evaluare Naţională şi pe locul al şaselea la Bacalaureat.
Articolul precedentPrimăria cumpără cu peste 4.000 de euro un film de promovare a oraşului
Articolul următorUPDATE/Mama care şi-a lăsat fetele să moară de foame, eliberată