Elevii de 10 din Galaţi au fost premiaţi de municipalitate, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat joi, cu câte 1.000 de lei, diplome de excelenţă şi buchete de flori.

Au fost recompensaţi nouă elevi care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi singura absolventă de liceu din Galaţi care a reuşit media maximă la Bacalaureat. Performerii gimnaziştilor sunt: Daria Hărăbor, Vlad Radu, Denisa Şmil (toţi trei de la Şcoala Nr. 29), Adrian Ciobotaru, Ioana Harabagiu şi Alexia Gheorghe (toţi trei de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”), Denisa Comănescu (Şcoala Nr. 2), Andrei Aurică (Şcoala Nr. 42) şi Anamaria Vieru (Şcoala Nr. 7). Singura medie de 10 la Bacalaureat a fost obţinută de Nicoleta Gurău, absolventă de CNVA.

„Aceşti copii sunt exemplul că se poate face performanţă în ţară. Ne-am dori ca toţi cei care au optat pentru a urma cursuri în afara României să se întoarcă în ţară la un moment dat şi să aplice ce au învăţat în străinătate. Este nevoie de specialişti”, a concluzionat primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

Elevii gălăţeni de nota 10 au fost premiaţi, recent, şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale, cu diplome de excelenţă şi bani. Festivitatea a avut loc pe 23 august, la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Au primit premii de câte 1.000 de lei cei zece performeri la Evaluarea Naţională din judeţ, singurul „intrus” printre gălăţeni fiind Iulian Alexa, de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Tecuci. Nicoleta Gurău, singura elevă de 10 la Bacalaureat, a fost recompensată cu un premiu de 3.000 de lei.

Articolul precedentDoi vameşi şi un poliţist, implicaţi în reintroducerea pe piaţa neagră a peste un milion de pachete de ţigări de contrabandă confiscate
Articolul următorAccident mortal provocat de un tânăr gălăţean drogat