Echipa de futsal United Galaţi s-a distrat cu ultima clasată

Cele 12 goluri ale gălăţenilor au fost înscrise de: Rafinha 3, Lașcu 3, Crăciun 2, Nuno Coco, Petică, Cojocaru și Cireș

Echipa de futsal United Galaţi s-a distrat cu ultima clasată, CFF Clujana Cluj-Napoca, pe care a învins-o, luni seara, cu scorul de 12-1 (6-1).

Partida disputată în Sala Sporturilor „Dunărea” din Galaţi a fost la discreţia gazdelor, care s-au impus autoritar. Meciul, contând pentru etapa a III-a din Liga I, le-a permis gălăţenilor să ruleze întregul lot, ba chiar să promoveze un junior. Acesta, Iulian Cojocaru, a şi reuşit să marcheze un gol, la primul său meci la echipa mare.

Cele 12 goluri ale gălăţenilor au fost înscrise de: Rafael Rafinha 3, Andrian Lașcu 3, Andrei Crăciun 2, Nuno Coco, Cosmin Petică, Iulian Cojocaru și Octavian Cireș.

Diferenţa foarte mare de scor a fost determinată, dincolo de valoarea net superioară a echipei gălăţene, şi de lotul prezentat de oaspeţi la această partidă. Clujenii au deplasat la Galaţi doar şapte jucători, având astfel pe bancă numai două rezerve, dintre care una era de portar.

Antrenorul celor de la United, Florin Ignat, a folosit în acest joc nu mai puţin de trei linii complete: Ionuț Păduraru, Wellington Silva – portari; Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Andrei Crăciun, Nuno Coco; Viorel Cojoc, Ovidiu Tudose, Rafael Rafinha, Kailon Borges; Iulian Cojocaru, Vasile Boubătrân, Octavian Cireș, Cosmin Petică. Trebuie menţionată revenirea pe teren a portarului brazilian Wellington Silva, care a fost accidentat de la începutul sezonului.

După trei etape, United a acumulat 9 puncte, golaveraj 22-5, şi se află pe primul loc în clasament. Gălăţenii ar putea pierde, însă, trei puncte, după ce Comisia de Disciplină a FRF a penalizat o declaraţie a preşedintelui clubului, Toader Ştefu. Această decizie a fost atacată cu apel de gălăţeni, astfel că nu este încă definitivă.

În runda următoare, United va juca pe terenul unei echipe nou-promovate, Bukovina Vicov, sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 14.30. În primele lor două partide în Liga I, sucevenii au pierdut cu 10-1 şi 15-4.

Articolul precedentPatru accidente, dintre care unul mortal, în doar 24 de ore
Articolul următorAproape 200 de gălăţeni au început cursurile Universităţii Vârstei a Treia