Echipa de fotbal Sporting Lieşti, la un pas de desfiinţare

UPDATE. Preşedintele şi principalul finanţator al clubului, Maricel Scarlat, a anunţat, în cursul zilei de luni, că echipa îşi va continua activitatea în Liga a III-a.

Echipa de fotbal Sporting Lieşti este la un pas de desfiinţare, după ce autorităţile locale au stabilit suma pe care o vor aloca grupării în noul sezon.

Consiliul Local Lieşti a aprobat o finanţare de numai 200.000 de lei, sumă care-i permite echipei să reziste doar până în luna octombrie. În acest context, echipa este pe punctul de a se desfiinţa sau, în cel mai fericit caz, de a continua în campionatul judeţean. Decizia finală se va lua în cursul zilei de luni, 29 iulie.

Fotbaliştii din lotul care a început pregătirile pentru noul sezon au fost anunţaţi, duminică, prin SMS, să îşi caute angajamente la alte echipe. În acelaşi timp, antrenorul principal Ionuţ Niculcea a preluat formaţia de juniori A de la CSM Galaţi, clubul Primăriei Galaţi.

Sporting Lieşti evoluează fără întrerupere în Liga a III-a de fotbal din anul 2013. În sezonul trecut, lieştenii au terminat pe locul 8, iar în „Cupa României” au ajuns în şaisprezecimi.

Sporting are programată, miercuri, partida cu ACS Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi, din primul tur al „Cupei României” – faza naţională.

Articolul precedentIncendiu de pădure pe o suprafaţă de 250 de hectare
Articolul următorA furat din casa vecinului, intrând în locuinţă cu chei potrivite