Doi șoferi turmentați au produs accidente soldate cu pagube materiale. Pe numele lor au fost deschise dosare penale, fiind cercetați pentru faptele comise. 

Două accidente rutiere, soldate doar cu pagube materiale, au fost provocate, în aceeaşi zi, de doi şoferi care conduceau sub influența alcoolului.

Pe bulevardul Dunărea, din municipiul Galaţi, o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani a acroşat un autoturism, nerespectând distanţa regulamentară față de acesta. Poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,51 la mie. Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

În al doilea caz, un tânăr de 19 ani a căzut, în plină noapte, cu maşina într-un şanţ de pe marginea DJ 240, la Munteni.

Potrivit polițiștilor, şoferul, care avea drept pasager un prieten de 17 ani, pierduse controlul volanului pe fondul neadaptării vitezei. Mai mult, el avea și o alcoolemie de 0,61 la mie în aerul expirat. Din acest motiv, s-a ales cu dosar penal.

Articolul precedentPrețul chiriilor în Galați îi afectează pe tineri. Exodul lor continuă
Articolul următorMetoda „Accidentul” face încă victime serioase la Galaţi