Doi ridicători spanioli, la echipele de volei ale Galaţiului

Doi ridicători spanioli cu mare experienţă sunt primele transferuri realizate de echipele de volei de primă ligă ale Galaţiului.

CSM Arcada, campioana Romaniei la volei masculin, a ajuns la un acord cu Guillermo Hernan, în varsta de 36 de ani. Hernan evolueaza pe post de ridicător, iar ultimul club la care a jucat a fost Sporting Lisabona. Spaniolul este internaţional din 2005 şi a mai fost legitimat la cluburi din Franţa, Polonia şi Portugalia.

Şi Paul Bogdan, noul antrenor principal al echipei feminine CSU Belor, a parafat primul transfer, cel al ridicătoarei Maria Jose Corral Bouza („Majo”), în vârstă de 28 ani. Noua achiziţie a gălăţenilor este componentă a naţionalei Spaniei din anul 2013. În afara Spaniei, „Majo” a mai jucat pe parcursul carierei în Portugalia, Franţa şi Belgia.

Pe de altă parte, CSM Arcada şi-a aflat prima adversară din Liga Campionilor. Gălăţenii vor intra în competiţie în turul al doilea, când vor întâlni formaţia sârbă Vojvodina Novi Sad. Meciul tur este programat la Galaţi, pe 5-7 noiembrie, iar returul va avea loc în deplasare, pe 12-14 noiembrie.

Articolul precedentO moldoveancă hoaţă în Germania a fost prinsă la Oancea
Articolul următorUPDATE 2: Un incendiu de proporții în centrul Galațiului, trei imobile afectate