Doi gălăţeni au fost tâlhăriţi la o întâlnire cu prostituate minore. După incident, victimele au sunat la 112, cerând ajutor. 

Pe 16 ianuarie a.c., ora 03,50, Secția 2 Poliție a primit un apel de urgență prin 112, de la doi bărbați de 42 și 26 ani, din municipiul Galați. Aceştia au declarat că, în aceeași noapte, în jurul orei 02.30, ar fi fost victimele unor persoane necunoscute care, folosind amenințări și violențe, i-ar fi deposedat de bani și bunuri.

Din cercetări a reieșit că cei doi, în urma unui anunț postat pe un site de publicitate, ar fi sunat două femei, cu intenția de a întreține cu acestea relații sexuale, contra cost. Când au ajuns la locuinţa indicată de fete, peste ei ar fi intrat trei tineri care, prin violenţă, ar fi deposedat victimele de suma de 930 lei, un telefon mobil, un ceas și un lanț din aur.

Prezumtivii autori au între 15 şi 23 de ani

La scurt timp după comiterea faptei, polițiștii i-au identificat pe prezumtivii autori, trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 23 ani și două minore cu vârste de 15 și 17 ani. Aceştia au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost prezentate instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal.

 

Articolul precedentBăut şi fără permis, a rănit un om şi a fugit de la locul faptei
Articolul următorRomâncă prinsă la volanul unui autoturism radiat din circulație în Olanda