Băut şi fără permis, a rănit un om şi a avariat trei maşini, după care a fugit de la locul faptei. De asta este acuzat un gălăţean care, între timp, a fost prins de poliţişti. 

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 23,50, pe strada Dogăriei din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier. În acesta au fost implicate trei autoturisme, conducătorul auto vinovat de producerea acestuia părăsind locul faptei. 

Bărbatul a condus autoturismul dinspre strada Portului și, la intersecția cu strada Alexandru Moruzzi, a lovit, în spate, un autoturism care staționa. Apoi, pierzând controlul volanului, a intrat în coliziune cu mașina care circula regulamentar din sensul opus de mers. Vehiculele au fost avariate, iar un bărbat de 32 ani, şoferul autoturismului staționat, a fost rănit.

Vinovatul nu are nici măcar permis de conducere şi era băut

La câteva ore după ce conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a părăsit locul faptei, polițiștii l-au identificat, în persoana unui tânăr de 27 ani, verificările cu privire la acesta relevând faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat alcoolscopic, la momentul depistării, acesta a prezentat o valoare de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului, bărbatul în cauză fiind reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Articolul precedentTâlharul din scara blocului, identificat şi căutat de poliţişti
Articolul următorDoi gălăţeni, tâlhăriţi la o întâlnire cu prostituate minore